Recensies

Recensies
Tess (9 jaar) – een goed boek! Het kan je helpen als je verdrietig bent. Cindy (moeder van Tess) – Door de heldere uitleg en een juiste vraagstelling kon mijn dochter haar gevoelens en gedachten goed verwoorden. Het bracht verdieping die je anders niet zo snel bereikt.
 
Femke (8 jaar) – zo’n boekje moeten we op school hebben. Marijke (mdr van Femke) – Femke heeft door middel van dit boekje verteld over haar zorgen. Dat zorgde voor dikke tranen maar veel duidelijkheid voor mij als moeder. Met dit boekje kun je veel kinderen bereiken op een hele speelse manier.
 
Louk(7 jaar) – Mam, wil je nog een keer het ’praatboek over gevoel’ met me lezen?
 
Peter Janssen, Opvoedadviseur GGD Hollands Noorden - Complimenten voor dit boek! Prettige tekst en het heeft pakkende, niet te afleidende tekeningen. Het integreert verschillende methodieken ineen, heel knap! Daarnaast pakt het de essentie van geluksbeleving; je moet er naar toe gaan/ willen en dan doet het iets met je. Mooi om dit aan kinderen mee te kunnen geven.
 
Nadine Strating, zowel moeder en Relax Kids coach -  Een bijzonder boekje. Ik weet zeker dat veel ouders hier erg mee geholpen zullen zijn. De handvatten en tools die gegeven worden, zijn erg mooi. Ik ga het boek gebruiken in mijn lessen en sessies en ga ouders adviseren het ook aan te schaffen. Want dit boek kun je elke week lezen en je kan er elke week weer nieuwe lessen uit leren, voor jezelf en je kind.